لیست اختراعات محمدجواد قاسمي
سردوش فوق كم مصرف و شاداب 1- طراحي سردوش بر اساس اصول مهندسي و ارگونومي سر و بدن 2- كاهش مصرف آب به ميزان 65 درصد نسبت به سردوشهاي معمول موجود بازار (مصرف سردوش 4.8 الي 5.6 ليتر در دقيقه مي باشد ) 3- اجراي الگوي دقيق و صحيح تقسيم آب بر روي سر و بدن و ايجاد شادابي عليرغم كاهش زياد مصرف آب 4- استفاده از 8 نازل طراحي شده در نقاط مختلف سردوش و پوشش كامل و بهتر از سردوشهاي معمولي 5- رسوب زدايي بسيار آسان با توجه به مسير هاي محدود آب رساني به نازلها و امكان باز و بست نازلها جهت رسوب زدايي 6- عدم كاهش كيفيت سردوش با گذشت زمان 7- طراحي متفاوت و جديد نحوه آب رساني و تقسيم آب ( مشابه آن تا به حال مشاهده نگرديده است) 8- كاهش آسيبهاي وارده به مو ناشي از فشار بالاي اب در سردوشهاي معمولي
خلاصه اختراع [دستگاه جمع كن زعفران با مكانيسم برش و باد] [اگر مكانيسم اين اختراع را به طور خلاصه بخواهيم توضيح دهيدم برش گل زعفران با نيروي چرخشي آرميچر و با استفاده از تيغ و انتقال گل برش خورده به داخل مخزن اصلي ترين بخش اين اختراع مي باشد كه كه اين كار به صورت هاي متفاوتي انجام پذيرد است اما دستگاهي كه براي انجام اين كار طراحي شده است داراي مخزني مستطيل شكل مي باشد كه چرخ هاي آن مثل چرخ هاي ماشين در زير دستگاه قرار ميگيرد و در قسمت جلوي دستگاه آرميچر ها از بالا به سمت پايين ثابت مي شوند و از باطري كه در قسمت بالاي مخزن ثابت ميشود نيرو مي گيرند و به تيغه هاي تيزي متصل هستند تا با چرخش خود گل ها را برش دهند همچنين تامين نيروي باد لازم براي انتقال گل برش خورده به داخل مخزن با استفاده از حركت چرخ هاي دستگاه كه با استفاده از مكانيسم چرخ دنده كه در دو طرف مخزن دستگاه قرار مي گيرند و از چند چرخ دنده بزرگ و كوچك تشكيل ميشوند كه نيروي حركتي دستگاه را تبديل به باد ميكند صورت ميگيرد به طوري كه به ميله اي كه از زير دستگاه رد ميشود و به چرخ ها متصل است يك چرخ دنده متصل ميشود و اين چرخ دنده به چندين چرخ دنده بزرگ و كوچك كه در بغل دستگاه متصل هستند وصل ميشوند كه با به حركت در آوردن دستگاه چرخ دنده ها نيروي چرخشي زيادي توليد ميكنند كه با نصب پره اين نيروي چرخشي به باد تبديل ميشود. و با انتقال اين باد توليد به وسيله لوله به قسمت تيغه ها كه گل ها را برش مي دهند ميتوان گل هاي برش خورده را به داخل مخزن انتقال داد.]
موارد یافت شده: 4